Comunitat Valenciana

Carmen Montón serà la nova ministra de Sanitat del Govern d'Espanya

  • La consellera de Sanitat sonava entre els possibles candidats a ocupar aquesta cartera.
  • És llicenciada en Medicina per la UV Màster en Estudis Interdisciplinaris de Gènere.
  • Va ser diputada de l'octava, novena i desena legislatures en el Congrés dels Diputats.
Carmen Montón, consellera de Sanitat
Carmen Montón, consellera de Sanitat
CONSELLERIA DE SANIDAD - Archivo
Carmen Montón, consellera de Sanitat

L'actual consellera de Sanitat de la Generalitat Valenciana, Carmen Montón, serà la nova ministra de Sanitat del Govern socialista de Pedro Sánchez, segons ha pogut saber Europa Press.

El nom de Carmen Montón sonava entre els possibles candidats a ocupar la cartera de Sanitat en l'Executiu central i, de fet, aquest mateix matí era preguntada per aquesta possibilitat pels periodistes en un acte a València. "Gràcies per la pregunta però açò no ho puc contestar hui", assenyalava.

Carmen Montón Giménez, nascuda a Burjassot (València), és consellera de Sanitat Universal i Salut Pública des de juny de 2015 en el govern valencià que lidera el socialista Ximo Puig. És llicenciada en Medicina per la Universitat de València i Màster en Estudis Interdisciplinaris de Gènere per la Universitat Juan Carlos I.

Va ser diputada de l'octava, novena i desena legislatures en el Congrés i afiliada a les Joventuts Socialistes des de 1992, on va militar fins el 2007. En les seues pròpies paraules, la lluita per la igualtat ha marcat la seua vida política.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento