Comunitat Valenciana

Expedienten un centre després de denunciar uns pares que el seu fill porta set mesos sense esplai per no fer un treball

  • La Inspecció educativa va a realitzar un expedient informatiu a la direcció d'un centre escolar després de denunciar uns pares que el seu fill porta des del passat mes d'octubre sense esplai per no entregar un treball de música.
Imatge d'arxiu d'un aula escolar
Imatge d'arxiu d'un aula escolar
GVA
Imatge d'arxiu d'un aula escolar

Segons publica aquest dimarts el diari 'Levante', els progenitors han presentat una queixa davant la Conselleria d'Educació perquè el seu fill, de 9 anys i que estudia en un col·legi de la província de València, porta set mesos castigat sense pati per no haver entregat un treball.

Segons la versió de la parella, es van assabentar del càstig imposat per tercers i, després de corroborar-ho amb altres companys i parlar per telèfon amb la professora, aquesta els va explicar que es tractava d'una tècnica educativa per a corregir les seues postura.

Sobre aquest tema, des de la Conselleria d'Educació han assenyalat a Europa Press que l'administració considera que aquesta mesura correctora "tan dura no s'adecua amb l'educació inclusiva que s'ha de transmetre en els centres".

Per açò, se'n va a realitzar per part d'inspecció un expedient informatiu a la direcció. Açò significa que el procés pot derivar en un expedient disciplinari a la direcció del centre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento