Comunitat Valenciana

Bonig (PPCV) sobre la marxa de Rajoy: "En política hi ha un moment de dir adéu i s'ha anat amb elegància i dignitat"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha reconegut que hui per al partit és "un dia trist" per la marxa del que fins ara era el president de la formació, Mariano Rajoy, el comiat de la qual ha considerat que donarà "un impuls". "Hui el PP, en general, i, en concret, Rajoy han donat una lliçó que en política s'entra, se serveix de la millor forma, però hi ha un moment que cal dir adéu i ell amb elegància i dignitat s'ha anat", ha assegurat.
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
PPCV - Archivo
Isabel Bonig en imatge d'arxiu

Així ho ha indicat Bonig, als mitjans de comunicació, després que aquest dimarts Mariano Rajoy haja anunciat que deixa la presidència del partit i que convoca un congrés extraordinari per a triar el seu successor.

Sobre aquest tema, la líder dels 'populars' valencians, en nom de tot el PPCV, ha agraït el treball realitzat al que, al seu juí, ha sigut "el millor president en una de les situacions més complicades que ha patit el país". "Rajoy se'n va amb la mateixa dignitat que va entrar", ha remarcat.

Al seu juí, amb la decisió que ha pres ha demostrat que "creu en el partit i que el millor per al partit és una renovació, aprofitant l'enorme experiència", per la qual cosa considera que "hui el PP en general i, en concret, el president Rajoy, han donat una lliçó que en política s'entra, se serveix de la millor forma, amb encerts i errors com tots, però que hi ha un moment en el qual cal dir adéu i ell amb elegància i dignitat s'ha anat", ha valorat.

En aquest sentit, ha reiterat que és "un dia trist" i d'agrair a Rajoy perquè, encara que ha reconegut que personalment no ho coneixia "molt", és una persona "propera, que sempre ha estat al nostre costat i que ens ha ajudat en el tema educatiu".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento