Comunitat Valenciana

Una ginebra alacantina es converteix en una de les millors del món per als experts del San Francisco World Spirits

  • Malabusca Gin, una ginebra creada i destil·lada en la comarca alacantina del Baix Vinalopó, s'ha convertit en una de les "millors del món" després de captivar els 50 experts tastadors que integren el jurat del San Francisco World Spirits Competition, considerat el mundial de les begudes alcohòliques pel nivell dels concurrents i la repercussió planetària, destaca la companyia en un comunicat.

Des de la firma asseguren que la ginebra és la "beguda de moda" en estar "omnipresent en qualsevol celebració o reunió d'amics que es precie". En aquesta competició, Malabusca ha superat a l'oferta disponible de països amb llarga tradició com Anglaterra, França o els Estats Units.

Aquesta ginebra va nàixer i s'elabora en la província d'Alacant de la mà d'Óscar Ondoño, José Francisco Navarro, Santiago Hernández i César Ramírez, quatre apassionats del món de la gastronomia i la cocteleria residents en les localitats alacantines d'Elx i Santa Pola.

PERSONALITAT BALSÀMICA AMB MATISOS CÍTRICS

Malabusca Gin està definida per la nota de tast com una London Dry Gin amb "marcada personalitat balsàmica i que amaga darrere matisos cítrics que al costat d'espècies, corfes i arrels fan el conjunt".

És el resultat de dos anys de proves artesanes, en les quals pràcticament no ha existit l'esforç comercial. "Les nostres vendes fins al moment eren molt xicotetes, però meravellosament rares", ha seguit Ramírez. Per exemple, han rebut contactes de Mèxic o xefs localitzats a Alemanya, Portugal, França o els Estats Units. Una demanda que esperen que es dispare a partir de la concessió d'aquest premi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento