Comunitat Valenciana

El PPCV diu que la creació d'ocupació a la Comunitat Valenciana porta la seua "marca"

  • El portaveu d'Ocupació del grup popular en Les Corts, Juan Carlos Caballero, ha assenyalat que "la creació d'ocupació a la Comunitat Valenciana i a Espanya porten la marca del PP" i ha agregat: "Hi ha dos maneres d'entendre Espanya i entendre a la Comunitat, amb polítiques com les del PP que creen oportunitats i polítiques com les del Botànic que les frenen".

Caballero ha fet aquestes declaracions en relació a les xifres de l'atur del mes de maig i ha assenyalat que en la creació d'ocupació hi ha "dos velocitats: la del PP que aposta pel play, i la del Botànic, que prefereix l'stop" perquè "les dades de l'atur del mes de maig tornen a demostrar al fracàs del Consell en la creació d'ocupació malgrat la baixada de les xifres d'atur".

"Són les polítiques del Govern d'Espanya de Rajoy les que han aconseguit una millora en la situació l'ocupació a nivell nacional de les quals també es beneficia la Comunitat", ha assenyalat. No obstant açò, ha afegit, si s'analitzen les xifres amb detall es veu que "el famós Avalem Joves és un "fracàs total amb contractes temporals i sense opcions de renovació. Fins i tot a Castelló ha arribat a augmentar".

A més, Caballero ha indicat que "el Consell castiga els aturats valencians al no executar les ajudes per a l'ocupació previstes pel Fons Social Europeu, l'execució del qual a penes és d'un 10%".

Al seu juí, "la inacció i falta de gestió del Consell deixa passar oportunitats de crear ocupació per als valencians" ja que "el Consell disposa de 354 milions d'euros per a gastar en foment de l'ocupació (la mitat propis, l'altra aportada per Brussel·les) durant el període 2015-2020, però no obstant açò en els tres primers exercicis a penes ha sigut capaç d'executar un 10% del total".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento