Comunitat Valenciana

Detinguda la parella del pare del menor mort per asfíxia a Elda per la seua presumpta relació amb el crim

  • Agents de la Policia Nacional han detingut la parella del pare del menor de 8 anys mort per asfíxia el passat mes d'agost a Elda (Alacant) per la seua presumpta relació amb el crim, segons han informat a Europa Press fonts policials.

Els agents estan realitzant registres domiciliaris en la localitat en relació amb aquests fets. A la detinguda se li investiga per homicidi en una investigació duta a terme per la Comissaria General de la Policia Judicial.

La Policia mantenia obertes totes les hipòtesis en relació amb aquest succés, que es va produir sobre les 21.00 hores del 31 d'agost del passat any quan la dona, que estava embarassada, es trobava sola amb el xiquet.

Tots dos van baixar a la via pública, residien en el número 26 del carrer Don Quijote d'Elda, on segons la versió facilitada en eixe moment, van ser assaltats pr uns homes coberts amb cascos que els van obligar a pujar amb ells a la casa.

El menor va ser trobat nu en el sòl de la casa, en parada cardiorrespiratòria i la dona estava lligada de mans, amb contusions i una borsa en el cap. La Policia mantenia obertes diverses línies d'investigació des d'aleshores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento