Comunitat Valenciana

Ribó correrà aquest dissabte en la sisena 15K nocturna per València

  • En la prova estaran presents 23 corredors d'alt nivell que arribaran de Kenya, Etiòpia, Uganda, Burundi o Israel.
  • Més de 140 policies locals i al voltant de 80 voluntaris treballaran perquè es desenvolupe amb normalitat.
Joan Ribó
Joan Ribó
Europa Press - Archivo
Joan Ribó

L'alcalde de València, Joan Ribó, participarà aquest dissabte, 2 de juny, en la sisena edició de la 15K Nocturna Banc Mediolanum pels carrers més emblemàtics de la ciutat: de l'avinguda del Port a la Marina. Per primera vegada, la prova partirà de l'avinguda Enginyer Manuel Soto.

Aquesta competició compta amb l'homologació de la Real Federació Espanyola d'Atletisme (REFA) i forma part del seu calendari nacional a nivell de competició internacional, destaca l'Ajuntament de València en un comunicat.

En el seu sisé any, el traçat ha experimentat lleugeres modificacions respecte a l'edició anterior, "sense perdre l'essència de ser un circuit totalment pla que recorre vies àmplies, amb l'objectiu d'afavorir una carrera amb les millors prestacions", ha desgranat en la presentació l'edil d'Esports, Maite Girau.

A aquest efecte, els serveis municipals treballaran en coordinació i desplegaran durant la vetlada més de 140 policies locals i al voltant de 80 voluntaris, que vetlaran perquè la carrera es desenvolupe "amb les menors molèsties possibles una dissabte a la nit per a la ciutadania".

Pel que fa als participants, la 15K Nocturna comptarà enguany amb la presència d'un notable elenc de competidors d'elit: un total de 23 corredors d'alt nivell que arribaran a València procedents de Kenya, Etiòpia, Uganda, Burundi o Israel.

Dorsals 20 euros

Els interessats a sumar-se a ells encara estan a temps d'aconseguir el seu dorsal per un cost de 20 euros en la Fira del Corredor, que obrirà les seues portes el divendres 1 de juny a les deu del matí en l'edifici d'Atarazanas, situat en el Port de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento