Comunitat Valenciana

Baleària promou les escapades d'un dia en alta velocitat des de la Comunitat Valenciana

  • Baleària promou les escapades d'un dia en alta velocitat des de la Comunitat Valenciana amb horaris dels seus fast ferries que permeten arribar des del port de Dénia (Alacant) a Eivissa i Formentera en unes dos hores.
El fast ferri Ramon Llull eixint del port de Dénia
El fast ferri Ramon Llull eixint del port de Dénia
BALEÀRIA
El fast ferri Ramon Llull eixint del port de Dénia

Així, des de Dénia, hi ha dos opcions per a escapar-se un dia a bord de Baleària i gaudir de l'encant de les platges d'Eivissa o Formentera. Des de principis de juny a mitjan setembre, el fast ferri 'Pinar del Río' uneix el port de Dénia amb Sant Antoni (Eivissa) en només dos hores, sis dies a la setmana. Així, es pot eixir de Dénia a les 07.30 i estar de retorn a les 21.00 hores, segons el període.

Per als quals prefereixen la més xicoteta de les Balears, el buc d'alta velocitat 'Ramon Llull' uneix directament Dénia amb Formentera en dos hores i mitja tots els dies, excepte els dimarts. En aquest cas les eixides són a les 09.00 de la península i les tornades des de l'illa de platges cristal·lines a les 21.00 hores, excepte a partir de setembre que serà a les 19.00 hores, detalla la companyia a través d'un comunicat.

En els dos casos es tracta de fast ferries, amb velocitats de navegació al voltant de 32 nucs, que poden transportar uns 460 passatgers i un centenar de cotxes. Aquests bucs disposen de botiga i cafeteria a bord, disposen d'espais específics on poden viatjar les mascotes, i tenen opcions d'oci per als passatgers com a emissions audiovisuals o la revista Entreolas, entre altres serveis.

D'altra banda, Baleària recorda que uneix tot l'any Eivissa i Formentera amb nombroses eixides diàries, que s'incrementen en l'època estival, i que permeten fer excursions d'un dia entre les dos illes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento