Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil registra l'Ajuntament de Navajas en busca de presumptes irregularitats comptables

  • La Guàrdia Civil registra des d'aquest matí l'interior de l'Ajuntament de Navajas (Castelló) en una operació "policial i judicialitzada". Els agents han acudit al consistori en el marc d'una investigació que duu a terme el Jutjat d'Instrucció 1 de Segorbe (Castelló) per presumptes irregularitats comptables en el Govern local.
Agent de la Guàrdia Civil
Agent de la Guàrdia Civil
Europa Press - Archivo
Agent de la Guàrdia Civil

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la causa judicial es va iniciar en 2016 i està oberta per delictes de prevaricació, malversació, frau i exaccions il·legals.

En el marc d'aquesta investigació, l'instructor ha autoritzat aquest dimarts a agents de la Guàrdia Civil de La Vall d'Uixó (Castelló) a acudir a les dependències municipals per a portar-se documentació comptable del període investigat, entre 2013 i 2017.

En la causa tenen la condició d'investigats l'exalcalde i l'ex-secretari municipal de Navajas. A més de l'edifici principal, els guàrdies civils podrien registrar altres dependències municipals, segons han informat fonts de l'Ajuntament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento