Comunitat Valenciana

La UV aprova l'acord de millora de les condicions del professorat associat

  • Està condicionat a la desconvocatòria o, almenys, a la suspensió temporal de la vaga.
  • Es demanarà l'autorització econòmica a la Conselleria d'Hisenda per a fer front a les millores salarial.
Rectorado de la UV
Rectorado de la UV
UV
Rectorado de la UV

El Consell de Govern de la Universitat de València (UV) ha aprovat aquest dimarts l'acord de millora de les condicions laborals del professorat associat de la institució acadèmica.

En aquest punt de l'ordre del dia -que ha sigut presentat pel vicerector de Professorat i Ordenació Acadèmica, Ernest Cano-s'ha tractat un acord que ja havia sigut aprovat per unanimitat en la Mesa Negociadora, i que està condicionat a la desconvocatòria o, almenys, a la suspensió temporal de la vaga per part del comité de vaga.

Precisament, el professorat associat en vaga des del passat mes de gener per a reclamar la millora de les seues condicions laborals va acordar aquest dilluns en assemblea realitzar una "parada tècnica" i suspendre temporalment la vaga "a l'espera" de les respostes que puguen donar tant la universitat com la Conselleria d'Educació.

Sobre aquest tema, fonts de la Universitat han explicat a Europa Press que el que han rebut és un correu electrònic d'un dels membres del comité de vaga, no una comunicació formal firmada, per la qual cosa va a sol·licitar la confirmació formal per part del comité.

Mesa negociadora

Rebuda la comunicació, apunten, es posarà en coneixement de les seccions sindicals amb representació en la mesa negociadora per a valorar la continuació del procés negociador, tal com preveu l'acord adoptat per unanimitat de la mesa.

Així mateix, han avançat que se'n va a demanar "de manera immediata" l'autorització econòmica a la Conselleria d'Hisenda per a fer front a les millores salarials previstes en l'acord.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento