Comunitat Valenciana

Bonig considera la moció de censura "pur electoralisme del PSOE" per a "arribar al poder amb travesses"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha considerat que la moció de censura que ha presentat el PSOE contra el president del Govern, Mariano Rajoy, és "pur electoralisme" dels socialistes que "volen arribar al poder amb travesses, com siga i de la pitjor forma" i "pactar amb tots aquells que volen trencar Espanya".

Així ho ha indicat Bonig als mitjans de comunicació, després d'assistir a l'acte commemoratiu del 25 aniversari de la Unitat Adscrita de la Policia Nacional a la Generalitat Valenciana, onha assegurat que en cas que hi haguera un avançament electoral el PP "està preparat, té un projecte i eixirà a guanyar".

Al seu juí, aquesta iniciativa del PSOE és "un torpede" per a moltes de les qüestions que s'estaven pactant sobre àmbits fonamentals com l'aigua o el finançament autonòmic. En aquest sentit, ha recordat que la setmana passada el PP va tindre una reunió amb el Ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, en la qual es va apuntar que a la fi de maig o principis de juny es convocaria un Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) per a abordar, entre altres qüestions, la reestructuració del deute.

"Està molt bé que el president de la Generalitat, Ximo Puig, es reunisca amb el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, però on es canvien les coses és en el Ministeri i parlant amb la gent i, per tant, tot el que no ha fet el PSOE i Puig, ho fa el PP que va a Madrid a reclamar eixe canvi de model finançament", ha defès.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento