Comunitat Valenciana

La clòtxina valenciana, protagonista en 14 restaurants valencians

  • Fins al 10 de juny participen en unes jornades organitzades per València Turisme.
  • La iniciativa és una acció gastronòmica pionera organitzada per l'Associació de Cuiners de la Comunitat.
CLÒTXINA
CLÒTXINA
ASSOCIACIÓN CUINERES I CUINERS CV
CLÒTXINA

La clòtxina valenciana protagonitza des d'aquest divendres i durant dos setmanes els menús d'unes jornades simultànies en 14 restaurants d'11 municipis de la província de València.

Es tracta d'una acció gastronòmica pionera organitzada per l'Associació de Cuiners de la Comunitat Valenciana i coordinada pel programa Del Tros al Plat del patronat provincial València Turisme, detalla la Diputació en un comunicat.

Karak, Pelegrí i L'Incontro, de València capital; La Pitanza, de Pedralba; Hermanas Bau, de Mislata; K-Anròs, d'Alcàsser; Castillo, de Godella; El Tinell de Calabuig, d'Ontinyent; Casa Carmina, El Saler; La Vaca, de Llíria; La Sequieta i El Terç d'Alaquàs, i El Cerrao de Sot de Xera, són els restaurants que s'han sumat a la iniciativa.

Durant les pròximes setmanes, fins al diumenge 10 de juny, aquests establiments ofereixen plats amb la clòtxina valenciana com a protagonista principal.

La iniciativa pren el testimoni a la celebració de l'Entrada de la Clòtxina, la setmana passada en el Mercat del Cabanyal de València. La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha destacat així que s'hagen sumat nou agents a l'aposta de Del Tros al Plat de reivindicar el turisme a partir de plats genuïns amb productes autòctons.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento