Comunitat Valenciana

Podem demana a Educació vigilar que les assignatures en centres públics i concertats respecten el col·lectiu LGTBI

  • La diputada de Podem en Les Corts Cristina Cabedo ha reclamat a la Conselleria d'Educació que vigile que les assignatures que imparteixen els centres sostinguts amb fons públics respecten els drets del col·lectiu LGTBI, després de conéixer-se que les fitxes de religió d'un IES de la Vila Joiosa (Alacant) qualifiquen d'antinatural i l'homosexualitat i la contracepció.

Davant aquest cas, la parlamentària ha presentat una pregunta parlamentària per a conéixer de quina manera s'assegura que totes les assignatures impartides en els centres docents públics, concertats i privats respecten els drets d'eixe col·lectiu, ha informat el grup en un comunicat.

"La Conselleria ha d'assegurar que en tots els centres s'assegure el respecte de tot l'alumnat i no es forme en l'odi a la diferència. És alarmant que en un centre públic existisquen assignatures que assenyalen a les persones homosexuals com a malaltia i desorde moral", ha indicat.

També considera "preocupant" que "des d'una assignatura impartida en un centre docent públic s'estiga adoctrinant que l'ús d'anticonceptius és odiar als fills, i més quan actualment no existeix una educació sexual plenament implementada".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento