Comunitat Valenciana

Un jove reconeix que va esquarterar l'exnóvio de la seua mare i ho va llançar en dos maletes a les llacunes de Rabassa

  • L'acusat de matar i esquarterar l'exnovio de la seua mare en 2015, i llançar les restes en dos maletes a la Llacuna Gran de Rabassa (Alacant), ha reconegut aquest dilluns els fets en la primera sessió del juí contra ell i altres tres persones, acusades d'encobriment, a l'Audiència Provincial. Les dos maletes amb les restes van ser localitzats al juliol d'eixe any.
Juí a un jove que reconeix haver esquarterat l'exnovio de la seua mare
Juí a un jove que reconeix haver esquarterat l'exnovio de la seua mare
Europa Press
Juí a un jove que reconeix haver esquarterat l'exnovio de la seua mare

L'home, que ha arribat a un acord amb Fiscalia, està acusat d'un delicte d'homicidi. Amb l'acord, Fiscalia ha rebaixat 14 a 11 anys la pena de presó sol·licitada mentre que per als altres tres acusats ha rebaixat dos anys i mig a dos anys la petició de presó per als dos germans que li van ajudar a desfer-se del cadàver i de dos anys i mig a sis mesos per a la parella sentimental de l'homicida.

A preguntes de la fiscal, l'acusat, de nacionalitat russa, ha assumit que no volia causar-li la mort, encara que li va colpejar en el cap amb un martell.

Els fets es van produir el 25 d'abril de 2015, quan després de beure alcohol i consumir drogues, la víctima, que havia arribat des d'Alemanya, es va enredar en una discussió amb el fill de la seua exparella a la qual, segons l'acusat, va titlar de "puta" i de "guarra" per deixar-li.

L'acusat ha dit que en un moment de la nit se li va abalançar amb un ganivet i que es va defendre amb un martell que va trobar davall la taula. Ha afirmat que només recorda colpejar-li una vegada en el cap amb el martell i que, a partir d'ací, no recordava si havia cridat als dos germans perquè li ajudaren, encara que ha manifestat que si van estar és perquè els va demanar ajuda.

ENCOBRIMENT

Pel que fa als dos germans, d'origen equatorià, un d'ells ha reconegut que va ajudar a transportar el cadàver, encara que no a esquarterar-ho; mentre que el seu germà ha assegurat que van portar les dos maletes fins a les llacunes de Rabassa perquè ell les coneixia d'anar a l'estiu i per açò els va ajudar. Així mateix, la parella sentimental del suposat autor de la mort ha reconegut que va comprar les maletes en les quals van amagar les restes del cos.

Cap dels quatre ha respost les preguntes de l'acusació popular i han hagut de rebre indicacions dels seus advocats, al llarg de la vista, per a reconéixer els fets i complir amb l'acord aconseguit amb Fiscalia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento