Comunitat Valenciana

Turisme promociona l'oferta de cicloturisme de la Comunitat aquest cap de setmana en 'Bicifest València'

  • L'Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana en la II edició de Bicifest València, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.
Ciclistes, bicicleta,
Ciclistes, bicicleta,
Europa Press - Archivo
Ciclistes, bicicleta,

L'objectiu de l'Agència Valenciana del Turisme en la II Bicifest València és "dinamitzar, publicitar, donar a conéixer i difondre l'oferta" destinada al cicloturisme de la Comunitat Valenciana entre els assistents.

Sobre este tema, el secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que l'assistència a aquest festival "es presenta com una molt bona oportunitat per a promocionar l'oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana entre els potencials usuaris d'aquest producte turístic en el nostre principal mercat, que és l'intern".

A més, ha assenyalat que "la promoció dels recursos lligats al turisme de cicloturisme a la Comunitat Valenciana afavoreix el desenvolupament econòmic dels municipis, oferint un al·licient per a la seua desestacionalització i diferenciació", al mateix temps que ha indicat que el cicloturisme "és un dels productes amb major projecció i el nostre interés per a impulsar el seu desenvolupament radica en la seua capacitat per a atraure turistes tot l'any".

Així mateix, Colomer ha afegit que el turisme de bicicleta "reforça" la imatge de la Comunitat Valenciana, en associar-la "als valors de paisatge mediterrani, naturalesa, medi ambient i biodiversitat, per la qual cosa respon el posicionament desitjat de la marca turística i la seua campanya Mediterrani en Viu".

Finalment, el responsable de Turisme ha recordat que, des del seu departament, "anem a seguir treballant durant enguany en CreaTurisme, l'estratègia impulsada per la Generalitat per a crear i desenvolupar productes turístics i que es promocionarà en totes les fires".

Durant aquest cap de setmana, amb horari d'11.00 a 20.00 hores el dissabte i d'11.00 a 19.00 hores el diumenge, la Comunitat Valenciana mostrarà l'oferta cicloturística en el tram IX de l'antic llit del riu Túria (entre els ponts de l'Exposició i de les Flors) en l'espai Bicimostra, dins de la II edició de Bicifest València.

II BICIFEST VALÈNCIA

La segona edició del Bicifest València consta d'activitats obertes al públic per a acostar el món de la bicicleta als ciutadans.

Per a clausurar el Bicifest se celebra una fira d'expositores i activitats per a totes les edats en els jardins del Riu Túria el cap de setmana del congrés, els dies 19 i 20 de maig. Aquesta Bicimostra albergarà informació per a col·lectius, associacions i empreses.

Entre les diferents activitats que acollirà la Bicimostra per al cap de setmana destaquen: tallers de ciclocostura, competicions i exhibicions, bicifamily's, carreres de cargobike, desfiles bici chic, exposició de bicicletes clàssiques, així com circuits de bmx i concerts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento