Comunitat Valenciana

Camps, sobre l'ingrés a la presó de Milagrosa Martínez per Fitur: "Poden imaginar la meua opinió i el meu sentiment"

  • (EUROPA PRESS)
L''expresident' Francisco Camps, en una imatge recent
L''expresident' Francisco Camps, en una imatge recent
FLICKR CORTS
L''expresident' Francisco Camps, en una imatge recent

L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha assenyalat aquest divendres, en ser preguntat per l'ingrés a la presó de l'exconsellera de Turisme Milagrosa Martínez per la peça de Fitur del cas Gürtel: "Ja es poden imaginar qual és la meua opinió i el meu sentiment".

Així s'ha pronunciat Camps aquest divendres en atenció als mitjans abans de declarar com a investigat davant el Jutjat número 2 de València en la causa en la qual s'investiguen presumptes irregularitats en la gestió del Gran Premi de Fórmula 1 de la capital valenciana.

L'expresident ha sigut preguntat per la seua opinió sobre el pròxim ingrés a la presó de la qui va ser la seua consellera de Turisme i expresident dels Corts, Milagrosa Martínez, condemnada a nou anys de presó pel cas Fitur. Camps únicament ha respost: "Ja es poden imaginar qual és la meua opinió i el meu sentiment".

Martínez ingressarà en el Centre Penitenciari Alacant II, de Villena, el pròxim 24 de maig, data fixada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TJSCV) per a l'entrada a la presó, després de declarar-se ferma la sentència. Es tracta del segon alt càrrec d'aquest rang dels governs de Camps que entrarà en la presó, on compleix condemna l'exconseller de Solidaritat, Rafael Blasco, pel cas Cooperació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento