Cs reivindica haver aconseguit els 10 milions per al transport davant de la "política de pancartes" de Compromís
Cs reivindica haver aconseguit els 10 milions per al transport davant de la "política de pancartes" de Compromís CIUDADANOS

En declaracions als mitjans, ha explicat que l'esmena als Pressupostos Generals de l'Estat de 2018 plantejada per la seua formació per a aconseguir eixos 10 milions d'euros "és una gran notícia per a València" perquè "era una demanda històrica perquè València i els veïns de l'àrea metropolitana tinguen el transport que es mereix".

"L'important era obrir la línia de la subvenció, una cosa que ja s'ha aconseguit, per la qual cosa el debat és quant ha de vindre en el futur", ha dit.

Al seu juí, aquesta situació "és un reflex del que està passant en la vida política" perquè "hi ha una opció que és posar-se darrere de la pancarta, confrontar", que és Compromís, i hi ha una altra "que és negociar, dialogar, aprovar uns pressupostos i des d'ací presentar una esmena i portar una realitat", la de Ciutadans.

A més, ha agregat Giner, "està la postura del PP, que és portar-nos una promesa", però "no està malament, perquè el que volem és parlar de quantitats per al futur".

Consulta aquí más noticias de València.