Comunitat Valenciana

La televisió d'À Punt iniciarà les emissions el pròxim 10 de juny

  • Al llarg de les pròximes setmanes es donaran els detalls de la posada en marxa.
  • La televisió es troba en proves tècniques d'emissió des del passat 25 d'abril.
  • L'arracament es farà amb una graella completa, amb informatius i programes d'entreteniment, culturals i infantils.
La tv d'À Punt anuncia inici d'emissions per al 10 de juny
La tv d'À Punt anuncia inici d'emissions per al 10 de juny
À PUNT MÈDIA
La tv d'À Punt anuncia inici d'emissions per al 10 de juny

La televisió d'À Punt iniciarà les emissions regulars el 10 de juny després de sis setmanes de proves tècniques. El nou canal públic valencià començarà amb una graella completa.

Així ho ha anunciat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), que ha assenyalat que al llarg de les pròximes setmanes es donaran els detalls d'aquest inici d'emissions, així com del contingut de la graella preparada per als mesos vinents.

En aquest sentit, incideixen que en la televisió d'À Punt "haurà continguts de tot tipus i per a tots els públics: documentals, programes d'entreteniment, oferta infantil, sèries i, per descomptat, programes d'actualitat i informatius".

També en breu es farà pública la campanya de llançament per a presentar la televisió i els seus continguts. El projecte, que va ser licitat en concurs públic, va ser adjudicat a la unió temporal d'empreses formada per les agències La Mujer del Presidente i Zenith.

La televisió es troba en proves tècniques d'emissió des del passat 25 d'abril, controls que han testat problemes tècnics o anomalies i dificultats de recepció.

Canals de referència

Durant aquestes setmanes, a més, s'ha informat els usuaris sobre els canals de referència d'À Punt: el 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la província de València.

La directora general d'À Punt, Empar Marco, i el president del Consell Rector de la CVMC, Enrique Soriano, han informat aquest dijous al màxim òrgan de l'entitat de la data i els detalls de l'inici dels emissions televisives. El Consell Rector ha donat el vistiplau a la proposta.

"Estem preparats per a emetre per televisió com ja estem fent per la ràdio, el web i les xarxes socials. Estem resolent tots els problemes que han sorgit en els nous sistemes i iniciarem els emissions en televisió amb una graella completa, des d'informatius fins a programes d'entreteniment, culturals i infantils", ha dit Marco en un comunicat. "Estem il·lusionats, molt il·lusionats de presentar-nos a la societat valenciana", ha asseverat la directora general.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento