Comunitat Valenciana

Oltra espera que Rajoy i Torra posen "el diàleg en el centre de l'acció política"

  • La vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, ha indicat aquest dimecres que espera que el president de l'Executiu central, Mariano Rajoy, i el president electe de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, posen "el diàleg en el centre de l'acció política" i que aquest servisca per a atendre la gent i així "solucionar la vida quotidiana i els problemes" dels ciutadans.
Mónica Oltra en una imatge recent
Mónica Oltra en una imatge recent
Europa Press
Mónica Oltra en una imatge recent

Oltra s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després de participar a València en l'obertura del XV Congrés Ibèric 'La bicicleta i la ciutat', preguntada per la petició que Torra i l'expresident de la Governe català Carles Puigdemont han fet a Rajoy perquè fixe "dia i hora" amb la finalitat d'iniciar "un diàleg sense condicions".

"Espere que els dos interpel·lats a eixe diàleg, el president del Govern d'Espanya i el president de la Generalitat de Catalunya facen el que la gent fa temps que està esperant, tant a Catalunya com a la resta d'Espanya, que el diàleg es pose en el centre de l'acció política", ha indicat la també consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Mónica Oltra ha agregat que espera que així "la política servisca per a solucionar la vida quotidiana i els problemes de la gent". Ha considerat que "al que estem assistint en aquests últims anys" i "tal com s'estava duent a terme" ha evidenciat "la inutilitat de la ferramenta de la política".

D'altra banda, preguntat pel paper de Puigdemont en la nova etapa política de Catalunya després de la designació d'un nou president del seu govern i per si podria donar-se bicefàlia entre ell i Quim Torra, Oltra ha assenyalat que "el president de la Generalitat de Catalunya és el triat pel Parlament català".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento