Comunitat Valenciana

El PSPV diu que la F1 "va passar de ser el somni d'una persona al malson de tot un poble"

  • El síndic del PSPV en Les Corts, Manolo Mata, ha assenyalat que la celebració dels cinc grans premis de Fórmula 1 a València ha passat de ser "el somni d'una persona al malson de tot un poble".
El síndic socialista, Manolo Mata
El síndic socialista, Manolo Mata
ARCHIVO
El síndic socialista, Manolo Mata

Mata ha fet aquestes declaracions el mateix dia que han començat les compareixences en els jutjats amb la declaració de Belén Reyero, assessora de l'expresident Francisco Camps, "i que ha assegurat que l'expresident era qui donava els ordes sobre la Fórmula1".

"La Fórmula 1 és la història d'una gran estafa col·lectiva", ha indicat el portaveu dels socialistes, que ha recordat que el "dèficit de la gestió d'aquest esdeveniment és de l'ordre de quasi 300 milions més 100 en infraestructures".

Segons ha dit, "Camps volia guanyar unes eleccions prometent un esdeveniment" i "va enganyar tothom fent creure que era gratuït". "Camps va elaborar un pla preconcebut de reunions amb Ecclestone, va encarregar contractes a consultors fora dels mecanismes legals i a més va falsejar la realitat", ha agregat.

El síndic ha criticat que l'expresident "va fer creure a tothom que això era una gran necessitat de la Comunitat Valenciana, però només era una necessitat de Francisco Camps per a mantindre el seu ego".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento