Comunitat Valenciana

Reyero demanà a Ecclestone que C9 entrara al Circuit de F1 per a emetre imatges de Camps en tindre La Sexta els drets

  • La que fóra responsable del departament d'Esdeveniments de la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV) i persona de màxima confiança de l'expresident Francisco Camps, en la negociació de la F1, Belén Reyero, va negociar amb l'equip de Bernie Ecclestone, el magnat de la competició, perquè un equip de Canal 9 poguera entrar al Circuit de València amb la finalitat d'obtindre imatges de l'aleshores cap del Consell, atés que els drets televisius els tenia La Sexta.
Francisco Camps en imatge d'arxiu
Francisco Camps en imatge d'arxiu
PPCV - Archivo
Francisco Camps en imatge d'arxiu

Així consta en un informe recent de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal sobre 'Estudi de l'operació relativa al procés de negociació, contractació, desenvolupament i desenllaç de la celebració del Gran Premi de Fórmula 1 a València (2006-2014)' al jutjat d'Instrucció número 2, que investiga presumptes irregularitats en l'organització del Gran Premi de la Fórmula 1 i que ha reprès aquesta setmana declaracions a investigats.

Precisament aquest dimarts ha declarat Belén Reyero mentre que divendres ho farà Camps. La negociadora ha assegurat en el jutjat que va ser l'expresident l'artífex del projecte i de la inclusió de l'empresa Valmor com a organitzadora de la prova.

En els correus arreplegats en l'informe policial, consultat per Europa Press, consta un d'agost de 2009 dirigit una empleada del Circuit amb una sèrie de comunicacions amb la Formula One Administration (FOA) -amb carta a Ecclestone- i una persona del seu equip per a obtindre un acord que permetera l'entrada de Canal 9 i obtindre imatges del president en el Gran Premi ja que els drets televisius els tenia una altra cadena.

Reyero li pregunta a eixa persona, en anglés, si li pot transmetre el següent misatge a Ecclestone: "Benvolgut Bernie. Com vam fer l'any passat, al President li agradaria tindre dins del circuit i amb el mateix accés que ell a aquestes tres persones de Canal 9 (la TV de València) per a proporcionar imatges del President i pot ser que algunes paraules des de dins del circuit. Sabem completament que és La Sexta la que té els drets exclusius però eixes imatges (no van a ser de la carrera sinó només del President) seran, com l'any passat, per a consum intern, només per a la TV valenciana. Moltes gràcies per endavant per la teua comprensió en aquest assumpte".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento