Comunitat Valenciana

Dos detinguts a Canals (València) per segrestar i lligar de mans un veí

  • La Guàrdia Civil ha detingut a Canals (València) dos homes per la seua presumpta implicació en el segrest d'un veí de la localitat. La víctima va ser lligada de mans i emmordassada amb cinta adhesiva, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Objectes intervinguts en els dos registres
Objectes intervinguts en els dos registres
GC
Objectes intervinguts en els dos registres

L'operació 'Parral' va arrancar quan l'home que va ser presumptament segrestat, de nacionalitat boliviana, va acudir a dependències policials per a denunciar els fets. Efectius de Canals i de la Policia Judicial de Xàtiva (València) van iniciar un dispositiu per a localitzar els captors.

Després de les perquisicions, els agents van localitzar i van detindre els dos homes, de 35 i 52 anys i nacionalitat italiana, com a presumptes autors dels delictes de detenció il·legal, contra la salut publica, tinença il·lícita d'armes, robatori amb violència i amenaces de mort.

En els registres a Canals i Torrella (València), els efectius van confiscar armes de foc en perfecte estat, gran quantitat de munició de diferents calibres i diversos vehicles. També hi havia armes blanques i diversos tipus d'estupefaents, com MDMA, cocaïna, haixix i marihuana, al costat d'utensilis per a pesar-les i distribuir-les.

Les diligències dels dos arrestats han passat a la disposició dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 1 de Xàtiva.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento