Comunitat Valenciana

El PP confia en la tasca de la justícia en el cas de la Fórmula 1

  • María José Catalá creu que Camps, que declara el divendres, "donarà les explicacions oportunes".
  • Podem critica que l'expresident,  "una persona tan nociva per a les institucions",  continue en el CJC.
Maria José Català atén als mitjans davant les Corts
Maria José Català atén als mitjans davant les Corts
EUROPA PRESS - Archivo
Maria José Català atén als mitjans davant les Corts

La portaveu adjunta del PP en Les Corts María José Catalá ha assenyalat aquest dimarts sobre la investigació per part del Jutjat d'Instrucció número dos de València de presumptes irregularitats en l'organització del Gran Premi de la Fórmula 1 que els 'populars' confien "en la tasca diligent de jutges i fiscals" i estan segurs que "s'aclariran" i es resoldran "tots els dubtes" sobre aquesta qüestió.

Preguntada sobre aquest tema en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics, ha recordat que el PP no comenta decisions judicials i creu que l'expresident Francisco Camps, que està citat a declarar divendres com a investigat, "donarà les explicacions oportunes sobre la seua gestió". "Esperem que es determinen totes les responsabilitats", ha agregat.

Des de Ciutadans, el seu portaveu adjunt Juan Córdoba ha lamentat que estem "davant un altre trist cas de presumpta corrupció" i ha exigit que "es depuren responsabilitats". "El PP haurà de tornar, de nou, a demanar perdó pels fets que van ocórrer", ha agregat.

El portaveu de Podem, Antonio Estañ, ha assenyalat que les investigacions sobre la Fórmula 1 posen de manifest "com s'han usat les institucions per al saqueig organitzat". "Camps deia que no ens anava a costar un euro", ha dit, mentre "hipotecava als valencians amb el deute de Valmor", que caldrà pagar fins el 2023 a raó de 7,5 milions a l'any.

Així, ha criticat que "una persona tan nociva per a les institucions com Camps seguisca estant en elles", en concret en el CJC, perquè això retorna a la Comunitat Valenciana "a una etapa indigna". Si a açò se li afigen, ha dit Estañ, "les últimes revelacions sobre la CAM" mostra que el PP gestionant és "posar a la rabosa a cura de les gallines".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento