Comunitat Valenciana

Educació diu que només uns pocs opositors no han acabat la inscripció telemàtica i que s'està revisant

  • La Conselleria d'Educació ha rebutjat que hi haja "centenars" de persones que no apareixen en els llistats per a les pròximes oposicions docents i que aquests casos "són molt pocs" i corresponen a aspirants que no han acabat el procés de matriculació telemàtic i es van quedar en el penúltim pas. En el servei d'informàtica, han afegit, s'estan fent les comprovacions oportunes.

Així ho ha precisat el departament de Campanar després que la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) haja assegurat que "centenars de persones inscrites per a les oposicions docents d'enguany no apareixen en els llistats provisionals publicats per Conselleria d'Educació" i haja demanat a l'administració que ho rectifique.

En aquest sentit, fonts de la Conselleria han assenyalat que hi ha

persones excloses perquè els falta algun paper, com per exemple el que acredita la nacionalitat, el grau de discapacitat o les exempcions de pagament, i que disposen de deu dies per a esmenar telemàticament la qüestió.

Altres persones, -"no centenars, sinó molt poques", han recalcat- que no han acabat el procés de matriculació telemàtic i es van quedar en el penúltim pas. En informàtica estan fent les comprovacions i, i el cas de les persones que hagen completat tots els passos del procés i no consten "per descomptat" que s'inclouran, però si l'error és seu perquè no han acabat el procediment, és com si no estigueren matriculats.

Cal destacar que per a aquesta convocatòria, Educació ha incorporat com a novetat que les sol·licituds per a realitzar les proves es facen de manera telemàtica per part dels aspirants. Els formadors TIC dels Cefire han oferit assessorament a aquells aspirants amb algun dubte respecte el procediment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento