Comunitat Valenciana

Ferits dos treballadors en accidents laborals registrats a Callosa d'en Sarrià i Elx

  • Dos treballadors han resultat ferits aquest divendres en dos accidents laborals registrats a Callosa d'en Sarrià i a Elx (Alacant), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Del primer dels accidents s'ha alertat les 9.10 hores. La telefonada alertava que un treballador havia caigut des d'uns huit metres d'altura quan treballava en la teulada d'una empresa en la Partida Micleta de Callosa d'en Sarrià.

Per açò, s'ha mobilitzat una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l'equip mèdic del qual ha assistit un home de 56 anys per politraumatisme. Després de ser estabilitzat ha sigut evacuat a l'Hospital Marina Baixa a la Vila Joiosa.

D'altra banda, a les 9.45 hores s'ha sol·licitat de nou la intervenció del CICU per a assistir a un altre treballador que ha patit una caiguda des d'uns cinc metres d'altura en la calle Professor Tomás y Valiente d'Elx.

Fins al lloc s'ha desplaçat una unitat del SAMU i l'equip mèdic ha assistit el ferit de 35 anys també per politraumatisme. Ha sigut traslladat a l'Hospital General d'Elx.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento