Comunitat Valenciana

CSIF diu que "centenars d'opositors" no apareixen en el llistat i demana a Educació que ho rectifique

  • La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha assegurat que "centenars de persones inscrites per a les oposicions docents d'enguany no apareixen en els llistats provisionals publicats per Conselleria d'Educació" pel que demana a l'administració que ho rectifique.

Segons el sindicat, aquesta situació ha provocat "una acumulació de protestes hui en les direccions territorials". La central sindical urgeix a rectificar eixos llistats i a admetre als aspirants que han pagat la inscripció i tenen el seu certificat corresponent

CSIF assegura, en un comunicat, que ha parlat aquest divendres amb el secretari autonòmic d'Educació i li ha trasllat el problema,alhora que li ha demanat una reunió abans que concloga el termini d'al·legacions per a posar una solució. A més de fer-ho en persona, elsindicat també ha realitzat la sol·licitud de reunió per escrit.

Així mateix, la central apunta que enguany s'està desenvolupant l'actual procés telemàtic per primera vegada i provoca "nombrosos dubtes en la inscripció". "La situació ha arribat fins al punt -adverteixen- que centenars de persones que han abonat els 25 euros corresponents i han rebut el seu full d'inscripció, no apareixen en la carpeta final del sistema d'inscrits. Per aquest motiu Conselleria addueix que noixen en el llistat provisional d'admesos".

CSIF assenyala que el procés telemàtic "no resulta clar" i queaquesta inadmissió ha provocat que "nombrosos aspirants exclosos s'hagen desplaçat hui fins a Conselleria per a exigir la seua admissió".

En la mateixa línia, lamenta que la citada "fallada estiga impedint que hui eixes persones que aspiren a les places docents puguen estudiar i que l'administració no solucione la seua situació admetent-los immediatament".

El sindicat ha urgit eixa reunió tècnica i demana a Conselleria que resolga aquest problema dins dels deu dies que contempla el termini d'al·legacions. CSIF considera "inconcebible que persones que han realitzat la inscripció i s'han preparat per a oposicions puguen quedar fora d'aquestes proves per les complicacions del procés telemàtic", acaben.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento