Comunitat Valenciana

Nomdedéu expressa "tranquil·litat absoluta" davant la querella del PP

  • La querella apunta a un suposat ús indegut del correu postal municipal per part de Compromís.
  • "No vaig a fer declaracions sobre el fons de la qüestió per raons d'organització de la defensa", ha dit.
El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu
El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu
AYTO/ARCHIVO
El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, ha expressat aquest dijous "tranquil·litat absoluta" davant la querella presentada pel PP per malversació i falsedat perquè sap "exactament de què va el tema i el que hi ha darrere". Així mateix ha recordat que és la segona vegada que el PP el porta als jutjats i que la primera va guanyar i "el jutge va haver de decretar l'embargament dels comptes del PP de Castelló perquè no pagava les costes", ha subratllat.

Nomdedéu ha realitzat aquestes declaracions abans de la presentació de l''Anàlisi de l'Ocupació en els sectors culturals i creatius a la Comunitat', en ser preguntat per com valora que el Jutjat d'Instrucció 2 de Castelló li haja citat a declarar com a investigat en condició de querellat -al costat de la vicealcaldessa de Castelló, Ali Brancal- arran d'una querella del portaveu adjunt del Grup Popular en l'Ajuntament, José Pérez Macián, en la qual els atribueix delictes de malversació i falsedat.

Sobre aquest tema, Nomdedéu ha volgut puntualitzar que "no hi ha cap imputació formal" sinó que es tracta d'una querella que presenta un regidor del PP contra la meua persona i contra l'actual vicealcaldessa" pel que tenen "condició de querellats". "No estem imputats, no estem investigats. És una querella que presenta com a acusació popular un regidor del PP, no és el jutjat el que ens investiga", ha insistit.

Dit açò, ha mostrat "tranquil·litat absoluta". "Jo sé exactament de què va el tema i què és el que hi ha darrere de tot això", ha agregat. No obstant açò, no ha volgut pronunciar-se sobre el fons del cas: "Em disculpareu que no faça declaracions específiques sobre el procés més que davant el jutge en el moment processal oportú, igual que vaig fer l'altra vegada", ha postil·lat.

Segona querella del PP

En aquest sentit ha recordat que aquesta "és la segona vegada que el PP em porta als jutjats" i "l'última vegada no només vaig guanyar, sinó que el jutge va haver de decretar l'embargament dels comptes del PP a Castelló perquè no pagava les costes", ha ressaltat.

Nomdedéu ha explicat que està citat per a declarar davant el jutge el dia 21, encara que ha comentat que el seu advocat li ha dit que "probablement es retardarà, no per nosaltres sinó per l'altra part, al dia 4 del mes següent". En la citació que va rebre aquest dimecres li marquen 15 minuts de declaració, ha assenyalat.

Preguntat pel contingut de la querella, que apunta a un suposat ús indegut del correu postal municipal per part de Compromís per a enviar a ciutadans propaganda electoral per a demanar el vot en les eleccions europees de 2014, així com sobre i llestes, -moment en el qual Nomdedéu i Brancal eren regidors per aquesta formació en l'Ajuntament de Castelló-, l'ara secretari autonòmic d'Ocupació ha insistit: "No vaig a fer declaracions sobre el fons de la qüestió per raons d'organització de la defensa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento