Comunitat Valenciana

Furta 16 envasos de salmó i es beu un brick de vi en assabentar-se que l'amo avisava la Policia

  • La Policia Nacional ha detingut a València un home de 37 anys per presumptament sostraure amb violència un total de 16 sobres de salmó envasat i tres envasos de vi d'un establiment del districte d'Exposició, per un valor d'uns 65 euros. En assabentar-se que l'amo avisava la Policia, el sospitós va trencar una de les cistelles per a obrir i beure's un brick de vi.

Els fets es van produir dilluns passat, 7 de maig, en un establiment d'Exposició. El 091 va rebre l'avís del propietari que havia retingut el presumpte lladre, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Els policies van esbrinar que aquest home havia introduït diversos objectes de la botiga en una borsa i va intentar abandonar l'establiment sense pagar-los, moment en el qual va ser interceptat per un dels empleats.

Un altre treballador es va acostar per a ajudar el seu company i el sospitós va començar a insultar-lo i agarrar-lo del coll, encara que finalment va aconseguir alliberar-se.

Per tot açò, el sospitós, d'origen ucraïnés, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. El detingut, sense antecedents policials, ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento