Comunitat Valenciana

Bonig (PPCV), sobre la sentència de Fitur: "Demanem perdó per les coses que es van fer malament"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha mostrat el seu "total i absolut respecte" a la decisió del Tribunal Suprem (TS) de ratificar les condemnes als onze acusats de falsejar contractes en Fitur, en el marc del cas Gürtel, i ha demanat "perdó" per "les coses que, com ha determinat el tribunal, es van fer malament".
Isabel Bonig
Isabel Bonig
PPCV
Isabel Bonig

Així ho ha indicat Bonig als mitjans de comunicació, en ser preguntada per la decisió del TS que confirma la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana que va condemnar a penes que oscil·len entre tres i 13 anys de presó els onze acusats de falsejar contractes entre la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana dirigida per Milagrosa Martínez i la trama corrupta Gürtel per a la fira de turisme Fitur entre els anys 2005 i 2009.

Sobre aquest tema, ha mostrat el seu "total i absolut respecte" a la decisió de l'alt tribunal i ha considerat que "s'ha fet justícia, l'Estat de Dret funciona i la sentència ja és ferma", per la qual cosa cal complir-la.

No obstant açò, la líder dels 'populars' valencians ha admès que no és una sentència que "els agrade" per la part que correspon al PP, però la "assumeixen". "Demanem perdó per les coses que, com ha determinat el tribunal, es van fer malament", ha resolt Bonig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento