Comunitat Valenciana

Rescaten un cadell de tres mesos a prop de l'asfíxia dins d'un cotxe aparcat al sol

  • La Policia Local de València ha rescatat un gos de tres mesos amb signes d'asfíxia de l'interior d'un vehicle estacionat al sol. El cadell estava amuntegat entre caixes i sense espai de moviment ni ventilació, detalla el cos de seguretat en un comunicat.
Cadell recuperat per la Policia Locla Local de València
Cadell recuperat per la Policia Locla Local de València
POLICÍA LOCAL VALÈNCIA
Cadell recuperat per la Policia Locla Local de València

La intervenció es va produir divendres passat, 4 de maig, sobre les deu del matí, quan els policies van ser requerits per una veïna de la plaça Fernando Ferrando de València, situada en el barri de Tres Forques.

Des de l'interior del maleter s'escoltaven plors i lladrucs de manera insistent. El gos va deixar de donar senyals poc després que arribaren els agents, per la qual cosa van trencar una finestreta per a alliberar-ho i evitar la seua mort per asfíxia.

El ca, d'al voltant de tres mesos, es trobava amuntegat entre caixes, sense espai de moviment i amb risc d'asfíxia, ja que el turisme estava estacionat al sol i sense ventilació.

Una vegada rescatat, l'animal va ser entregat al servei d'adopció municipal. La Policia va localitzar poc després la propietària del vehicle, que va quedar informada del succeït i avisada de l'obertura de diligències judicials per si existira il·lícit penal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento