Comunitat Valenciana

PPCV, sobre la rebaixa de presó a Correa i Costa: "Respecte absolut a jutges, fiscals i policia, sempre"

  • La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha mostrat el seu "respecte absolut" a la decisió de la Fiscalia Anticorrupció de rebaixar les penes de presó per als líders de la trama Gürtel i a l'ex-secretari general del PPCV Ricardo Costa. "Respecte absolut a jutges, fiscals i policia. Sempre", ha subratllat.
Eva Ortiz en imatge d'arxiu
Eva Ortiz en imatge d'arxiu
PPCV - Archivo
Eva Ortiz en imatge d'arxiu

Així ho ha indicat Ortiz en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics, en ser pregunta per la decisió de la Fiscalia Anticorrupció de rebaixar la seua petició de presó per als líders de la trama Gürtel -en el cas del capitost Francisco Correa passa de 22 anys a set anys i nou mesos- i per a Costa, per al qual passa a sol·licitar de set anys i nou mesos de presó a quatre anys i tres mesos, després de les seues confessions en el juí pel presumpte finançament il·legal de la formació política.

"Ho diré hui, demà i despús-demà i fins al dia que acabe la causa, respectem les sentències judicials i les qüestions que tinguen cadascun dels senyors que se senten en l'Audiència Nacional en defensa del seu interés i el que diga la Fiscalia", ha indicat referent a açò Ortiz.

D'aquesta manera, ha reiterat el "respecte absolut" de la seua formació a les qüestions judicials. "Respecte absolut a jutges, fiscals i policia. Sempre", ha insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento