Comunitat Valenciana

PSPV es pregunta si a Castro li va vindre la frase "que es foten" d'Andrea Fabra als aturats en parlar de pensionistes

  • VALÈNCIA, 7 (EUROPA PRESS)
El portaveu del PSPV, Jorge Rodríguez, en la roda de premsa
El portaveu del PSPV, Jorge Rodríguez, en la roda de premsa
PSPV-PSOE
El portaveu del PSPV, Jorge Rodríguez, en la roda de premsa

El portaveu del PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, ha indicat aquest dilluns que es pregunta si a la secretària d'Estat de Comunicació, Carmen Martínez Castro, li va vindre al cap, quan aquest cap de setmana va desitjar "fer botifarra" a pensionistes que van esbroncar el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, a la seua arribada a l'Ajuntament d'Alacant, la frase de l'exdiputada del PP Andrea Fabra que va dir als aturats "que es foten".

"No sé si quan va arribar a la Comunitat Valenciana li va vindre aquella frase també famosa d'Andrea Fabra dedicada als aturats amb aquell 'que es foten'", ha indicat Rodríguez preguntat per les paraules de Martínez Castro.

El responsable socialista, que s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa oferida per a parlar d'actualitat política, ha considerat que "encara que es demanen disculpes", com ha fet la secretària d'Estat de Comunicació, "eixe tipus de declaracions parlen per si soles i desqualifiquen per si soles a les persones que les diuen".

Jorge Rodríguez ha comentat que "una persona que es dedica al públic" ha de tindre "una sensibilitat especial cap a aquelles persones que pitjor ho estan passant" i que estan "pagant la crisi amb major duresa". "Que pense que el que ha de dir als pensionistes és 'vos foteu', amb independència que després demane disculpes, diu clarament de quin tipus de persones estem parlant", ha insistit.

"TURISME DE PARTIT"

D'altra banda, respecte a la visita del president del Govern a Alacant el cap de setmana passat després de la recent elecció del 'popular' Luis Barcala com a primer edil, Rodríguez ha lamentat que el també president del PP es desplaçara a la capital alacantina per a fer "turisme de partit" i per a "donar el seu suport a trànsfugues" i no per a "atendre les necessitats" dels ciutadans o "parlar de finançament".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento