23 detencions en tres dispositius sorpresa de Mossos i Urbana

Es van fer de forma simultània a tres districtes de Barcelona. Van detenir lladres i petits traficants a diverses zones d’oci nocturn.
Un dels controls sorpresa ahir de matinada a tres districtes de la ciutat (Mossos D’esquadra).
Un dels controls sorpresa ahir de matinada a tres districtes de la ciutat (Mossos D’esquadra).
Un dels controls sorpresa ahir de matinada a tres districtes de la ciutat (Mossos D’esquadra).
Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona van establir la matinada d’ahir  diversos operatius simultanis en llocs propers a locals d’oci nocturn de Ciutat Vella, Sants-Montjuïc i l’Eixample. Van acabar detenint 23 persones, la majoria petits delinqüents i traficants de droga.El propòsit d’aquesta operació sorpresa era perseguir la petita delinqüència, venda i consum de substàncies estupefaents i possessió d’armes.

De furts a graffitis

Al districte de Ciutat Vella, el dispositiu era el «Cercle» i va durar dotze hores. En aquesta zona es van detenir, entre d’altres, dues persones que haurien  robat una bicicleta del Bicing i dos més que havien sostret una bossa de mà en un local del carrer Arc del Teatre i un altre per pintar graffitis.

A Sants-Montjuïc, el dispositiu va rebre el nom de «Sàhara» i es va centrar en controlar un local del carrer Bèjar, on es repeteixen les queixes dels veïns, per aldarulls i suposades vendes de droga. També es va detenir una persona per robar a l’interior d’un cotxe.

A l’Eixample, el dispositiu era el «Triangle» i va aconseguir una denúncia per tenència il·lícita d’armes i un detingut per falsificar documents en presentar als agents el DNI i un permís de conduir falsos.

Cop als centres de venda de droga

Només a Ciutat Vella es van fer 16 denúncies administratives i es van identificar 175 persones. Va ser en aquest districte on es van dur a terme el major nombre de detencions relacionades amb la droga. 10 persones acusades de delictes contra la salut pública en un únic local, al carrer Neu de Sant Cugat on van aprehendre 50 dosis de cocaïna. A Sants es van centrar al carrer Bèjar on van detenir dues persones, un d’ells el propietari d’un local. A l’Eixample es van fer vuit denúncies a clients de locals nocturns.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento