Comunitat Valenciana

Rosell (CEOE) veu una "bona notícia" la dissolució d'ETA: "La societat espanyola vol oblidar-se al més prompte possible"

  • El president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), Juan Rosell, ha considerat una "bona notícia" la dissolució de la banda terrorista ETA, encara que ha indicat que aquesta situació "vé de fa bastants anys" i ha considerat que "la societat espanyola el que vol és oblidar-se d'ETA al més prompte possible".
El president de CEOE, Juan Rosell
El president de CEOE, Juan Rosell
Europa Press
El president de CEOE, Juan Rosell

Així ho ha indicat Rosell als mitjans de comunicació a València, abans de participar en l'assemblea de la CEV, en ser preguntat per la decisió de la banda terrorista ETA de donar per conclós el seu "cicle històric i la seua funció".

Sobre aquest tema, Rosell ha considerat que és una "notícia bona", però que "no vé d'ara, sinó de fa bastants anys". "Crec que que el primer que cal fer és recodar als quals han mort i als seus familiars i esperem que amb la dissolució ens oblidem com més prompte millor", ha remarcat.

Ha admès que serà "molt difícil" fer-ho als qui han patit "en les seues carns i en les seues famílies", però ha insistit que "la societat espanyola el que vol és oblidar-se d'ETA al més prompte possible".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento