Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil investiga des de violència de gènere a suïcidi pactat en el cas del Saler

  • La Guàrdia Civil manté obertes totes les hipòtesis en relació al succés registrat en el matí d'aquest dimarts en la zona del Saler, a València, on una dona va ser trobada amb ferides d'arma blanca en coll i tòrax i un home penjat en un arbre, des d'un presumpte cas de violència de gènere a un suïcidi pactat.
Trobada una dona amb ferides i un home penjat en una pineda del Saler
Trobada una dona amb ferides i un home penjat en una pineda del Saler
GOOGLE MAPS
Trobada una dona amb ferides i un home penjat en una pineda del Saler

Així ho ha indicat el delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, en atenció als mitjans a Cullera (València), on ha explicat l'inici de les obres d'emergència per a reparar les platges afectades pels temporals de febrer i març, en ser preguntat per si hi havia alguna novetat entorn d'aquest succés.

Moragues ha confirmat que la dona, que presentava ferides en els braços i el coll, va ser intervinguda quirúrgicament aquest diumenge i està fora de perill. En haver passat la jornada d'ahir calmada, la Guàrdia Civil s'ha desplaçat aquest dimecres a l'hospital per a prendre-li declaració sobre el que va passar.

En tot cas, ha confirmat que la investigació està oberta i es barreja "tot tipus d'hipòtesi", des d'un presumpte cas de violència de gènere a un suïcidi col·lectiu, encara que ha apuntat que encara és prompte per a arribar a una conclusió. "Qualsevol hipòtesi és possible", ha afegit.

Va ser un veí del Saler qui es va trobar a la dona, de 45 anys, ferit i en una pineda propera, posteriorment, va aparéixer el cadàver de l'home, de 50 anys, tots dos de nacionalitat espanyola.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento