Comunitat Valenciana

Salvador Navarro, únic candidat a presidir la CEV amb el 70% dels avals

  • L'actual president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, és finalment l'únic candidat a liderar la patronal autonòmica els pròxims quatre anys.
El president de la CEV, Salvador Navarro
El president de la CEV, Salvador Navarro
Europa Press - Archivo
El president de la CEV, Salvador Navarro

Tancat ja el termini per a la presentació de candidatures i a tres dies de la cita electoral, que tindrà lloc en l'assemblea electoral del pròxim dijous 3 de maig, l'actual president de la CEV ha recaptat l'aval del 70% dels vocals de l'assemblea, 271 d'un total de 395.

L'Assemblea del pròxim dijous tindrà, en la seua primera part, caràcter ordinari per a l'aprovació de la memòria d'activitats i la liquidació de l'exercici 2017 i el pressupost per a l'any en curs, així com per a la ratificació dels acords adoptats per la junta directiva.

Després de la finalització de l'assemblea ordinària es constituirà la taula electoral per a procedir a l'elecció del president. En aquesta segona part de l'assemblea està prevista la participació de convidats com el president de CEOE, Juan Rosell i els seus vicepresidents, Antonio Garamendi (president de CEPYME), José Vicente González i Juan Pablo Lázaro (president de CEIM); o la presidenta de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), Carmen Planas; els presidents de CROEM i CEOE Aragó, José Mª Albarracín i Fernando Callizo; el president del Consell Superior de Cambres i de la Cambra de València, José Vicente Morata; o els presidents de les Cambres de Castelló, Alcoi i Oriola, María Dolores Guillamón, Pablo de Gracia i Mario Martínez.

També està prevista l'assistència del president d'AVE, Vicente Boluda; el president de Conexus, Manuel Broseta; la presidenta del Club de Trobada Manuel Broseta, Amparo Matíes; els presidents dels ports de València, Castelló i Alacant, Aurelio Martínez, Francisco Toledo i Juan Antonio Gisbert; els secretaris generals d'UGT PV i CCOO PV, Ismael Sáez i Arturo León, i el president de la Generalitat, Ximo Puig i els seus conselleres d'Economia i Hisenda, Rafa Climent i Vicent Soler.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento