Comunitat Valenciana

Tres detinguts aquesta nit a València per agredir les seues parelles, un d'ells també a la filla

  • La Policia Local de València ha detingut aquesta passada nit tres homes per presumptament agredir les seues parelles, un d'ells en un bar i dos en les seues vivendes. Dels tres, dos suposadament les van colpejar i un altre la va amenaçar amb un ganivet de cuina a més d'agredir una filla de tots dos, segons ha informat el cos de seguretat en un comunicat.
Agents de la Policia Local de València
Agents de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL TWITTER - Archivo
Agents de la Policia Local de València

Un dels casos va tindre lloc en el barri de Campanar, quan un home va alertar el 092 d'una agressió en el bar en el qual es trobava. Ell i el seu amic van presenciar com l'amo de l'establiment colpejava la seua dona. Quan es van acostar a socórrer-la, est els va agredir.

La dona, que es trobava molt nerviosa i alterada, va manifestar que no era la primera vegada que el seu marit es mostrava violent amb ella. La víctima va ser atesa pels servicis mèdics, mentre l'home va ser traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia en qualitat d'arrestat.

La segona detenció es va produir en el barri d'Abastos, on uns veïns van cridar la Policia perquè en una vivenda tenia lloc una situació de violència masclista. Quan els agents van arribar, es van trobar al presumpte agressor encara insultant la seua parella, que patia una crisi d'ansietat.

Una vegada calmada, la víctima va informar als policies que minuts abans havia sigut colpejada i insultada per l'home. També va confirmar que aquesta situació es repetia des de fa temps, però que fins ara no s'havia atrevit a denunciar perquè tenia por de la reacció de la seua parella.

EN PRESÈNCIA D'UNA FILLA MENOR

En el tercer cas, la Policia Local de València ha detingut un home de 56 anys després que la seua dona fera una telefonada d'auxili al 092, alertant que la seua parella presumptament l'amenaçava amb un ganivet de cuina al mateix temps que no deixava d'insultar-la.

La dona va explicar als policies que aquest home havia colpejat una de les filles que tenen en comú, fets que haurien ocorregut en presència de l'altra filla del matrimoni, menor d'edat.

Per tot açò, els agents de Policia Local, en col·laboració amb efectius de la Nacional, van arrestar el presumpte agressor, que va ser traslladat també a la Inspecció Central de Guàrdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento