Comunitat Valenciana

CCOO PV recorre al TSJCV els servicis mínims del Rectorat per a la vaga de professorat associat de la UPV

  • La FE CCOO PV ha anunciat aquest divendres la interposició davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) d'un recurs contra els servicis mínims "impostos" pel Rectorat per a la vaga del professorat associat de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Segons ha informat el sindicat en un comunicat, davant la resolució "de manera unilateral" del rectorat, l'última assemblea de la Plataforma d'Associats de la UPV va decidir interposar aquest recurs per vulneració del dret fonamental atés que l'exercici del dret de vaga es veu "invalidat" per eixa "imposició".

FE CCOO PV explica que abans d'aquesta resolució, per part del Rectorat va haver-hi un intent d'acordar els servicis mínims amb els sindicats i la direcció que va acabar sense acord. La vaga, que ja porta dos setmanes en marxa, està sent sotmesa a "tensions i amenaces" per part d'alguns departaments als treballadors, segons denuncia el sindicat, amb l'advertiment que l'incompliment d'eixos servicis mínims tindrà "conseqüències".

D'acord amb FE CCOO PV, la resolució "obliga a treballar a la totalitat del professorat associat, conculcant el dret constitucional de vaga". En el recurs, el sindicat demana la suspensió de la resolució del rectorat perquè creu que eixos servicis mínims suposen un "brutal atac als drets fonamentals per a aquesta o qualsevol altra vaga que es puga donar en el futur". En aquesta línia, insisteix que no acceptaran "imposicions ni conductes antisindicals".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento