Comunitat Valenciana

Oltra veu "bé" que Camps vullga fer campanya pel PP: "Pot aprofitar algun permís del 'Bigotes' i fer-la junts"

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha assenyalat que veu "bé" que l'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps haja manifestat que estaria "encantat" de fer campanya pel PP i ha assenyalat que "pot aprofitar algun permís que tinga el responsable d'Orange Market, Álvaro Pérez 'El Bigotes', per a fer-la junts" i explicar "com van saquejar aquesta comunitat".
Oltra en roda de premsa després del ple del Consell
Oltra en roda de premsa després del ple del Consell
Europa Press
Oltra en roda de premsa després del ple del Consell

Així ho ha indicat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per les crítiques de Camps cap a ella per donar suport ara als grans esdeveniments, mentre que quan estava en l'oposició els criticava. L'excap del Consell va titlar la vicepresidenta de "cínica" per criticar que se n'anara a Boston a firmar el contracte de la Volvo Ocean Race i li va recriminar que canviara la seua forma de vestir i passara de les samarretes als "tacons".

Sobre aquest tema, Oltra ha ironitzat: "No li agraden les meues samarretes, no li agraden els meus tacons, doncs hui no m'he posat tacons per a no molestar a l'expresident i he vingut plana".

"Jo no em vaig posar la samarreta perquè se n'anava a firmar el contracte de la Volvo, sinó perquè ho va fer sense avisar per a saltar-se una sessió de control. A mi no em va moure la qüestió de la firma de la Volvo perquè no sabíem ni a què anava a Boston perquè la transparència brillava per la seua absència en aquells anys", ha subratllat.

Ha insistit que la intenció de portar la samarreta amb la cara de Camps era criticar "la forma en la qual es vulnerava sistemàticament la rendició de comptes en Les Corts". "Les coses cal situar-les en el seu lloc. Jo em vaig posar la samarreta perquè era una manera d'evidenciar la falta de democràcia que hi havia en Les Corts i eixa prepotència d'abús de la majoria absoluta que es produïa per damunt del bloc constitucional", ha remarcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento