Camps diu que si li cridaren estaria "encantat" de fer campanya pel PP
Camps diu que si li cridaren estaria "encantat" de fer campanya pel PP Europa Press - Archivo

L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha assegurat aquest dijous que no li agradaria tornar a la política però si el PP li cridara i ell poguera, estaria "encantat" de fer campanya pel partit, al que ha qualificat com "el gran partit de centredreta espanyol" i ha considerat que és "una pena" que es critique aquesta formació de forma "tan exagerada" quan és "un pilar fonamental de la democràcia". Segons ha declarat, "el PP i Paco Camps estan en Paco Camps identificats absolutament".

Així ho ha assegurat en declaracions als mitjans després de la seua intervenció en la comissió d'investigació en Les Corts Valencianes sobre les institucions firals valencianes, i on ha afirmat que li porta "bons records" tornar al parlament i que el que més troba a faltar és "poder debatre dialècticament amb l'esquerra valenciana".

Així, Camps, ha subratllat que li agrada debatre amb Compromís, Podem i PSOE perquè ha crescut "combatent contra ells en la política". En aquesta línia, ha admés que ara el que més troba a faltar és "poder debatre" amb partits amb els quals està "en les antípodes", juntament amb governar als valencians i posar en marxa coses interessants.

"Apassionat militant del PP i del bipartidisme"

L'expresident ha recalcat que "mai" s'ha sentit abandonat pel PP. En aquest punt, ha incidit que no podria ser d'un altre partit que no fóra el PP ni votar a un altre partit diferent, i encara que ha subratllat que no li correspon fer campanya, "si em cridara i poguera, estaria encantat de fer campanya pel PP". Al seu juí, Espanya necessita al PP i al PSOE perquè, sense ells "és impossible funcionar, fer país i solucionar els problemes de la societat moderna".

Per aquest motiu, s'ha declarat "apassionat militant del PP i del bipartidisme" i ha mostrat el seu desig que el PSOE "reordene el seu pensament i discurs i es pose a col·laborar amb qui ha de fer-ho" ja que, al seu juí, "un parlament fragmentat no va a cap lloc".

Consulta aquí más noticias de València.