Comunitat Valenciana

Gómez creu "desafortunat" que Oltra compare el PSPV amb "ultres" i Ribó defèn el paper dels serveis socials

  • La secretària general del PSPV-PSOE en la ciutat de València i portaveu d'aquesta formació en el consistori, Sandra Gómez, ha considerat aquest dijous "molt desafortunat" que la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, haja comparat la formació socialista amb els partits "ultres" per la decisió del PSPV de València de convertir les seues seus en punts d'assessorament i acompanyament en la tramitació de la Renda Valenciana d'Inclusió.

La també primera tinent d'alcalde en la ciutat ha fet "una crida a la tranquil·litat" i ha destacat que "l'única cosa" que pretén el PSPV és "ajudar i informar" i, "en cap cas, tramitar". Així mateix, ha asseverat que hi ha "altres formacions polítiques", entre les quals ha emmarcat Compromís, que han oferit assessorament a ciutadans en matèries com a "dependència o ajudes generals".

Pel seu costat, l'alcalde de València, Joan Ribó, de Compromís, ha descartat "magnificar" la "diferència" sorgida i ha defès la capacitat dels treballadors dels serveis socials per a gestionar les citades ajudes, al mateix temps que ha assegurat que en una "societat del segle XXI, desenvolupada" eixos tràmits corresponen a l'"administració pública". Ha descartat usar els termes emprats per Oltra i ha instat a treballar conjuntament entre "companys".

Gómez i Ribó s'han pronunciat d'aquesta manera abans de començar en l'Ajuntament el ple ordinari de maig, preguntats per l'enfrontament 'virtual' que les seues formacions, PSPV i Compromís, respectivament, han protagonitzat en les últimes hores en xarxes socials a compte de l'anunci del PSPV de la capital valenciana i del missatge d'Oltra en Twitter per a contestar al dels socialistes anunciant l'assessorament en les seues seus sobre la Renda Valenciana d'Inclusió i al·ludint a coses que "fan els partits ultres per a generar homenatges".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento