La també primera tinent d'alcalde en la ciutat ha fet "una crida a la tranquil·litat" i ha destacat que "l'única cosa" que pretén el PSPV és "ajudar i informar" i, "en cap cas, tramitar". Així mateix, ha asseverat que hi ha "altres formacions polítiques", entre les quals ha emmarcat Compromís, que han oferit assessorament a ciutadans en matèries com a "dependència o ajudes generals".

Pel seu costat, l'alcalde de València, Joan Ribó, de Compromís, ha descartat "magnificar" la "diferència" sorgida i ha defès la capacitat dels treballadors dels serveis socials per a gestionar les citades ajudes, al mateix temps que ha assegurat que en una "societat del segle XXI, desenvolupada" eixos tràmits corresponen a l'"administració pública". Ha descartat usar els termes emprats per Oltra i ha instat a treballar conjuntament entre "companys".

Gómez i Ribó s'han pronunciat d'aquesta manera abans de començar en l'Ajuntament el ple ordinari de maig, preguntats per l'enfrontament 'virtual' que les seues formacions, PSPV i Compromís, respectivament, han protagonitzat en les últimes hores en xarxes socials a compte de l'anunci del PSPV de la capital valenciana i del missatge d'Oltra en Twitter per a contestar al dels socialistes anunciant l'assessorament en les seues seus sobre la Renda Valenciana d'Inclusió i al·ludint a coses que "fan els partits ultres per a generar homenatges".

Consulta aquí más noticias de València.