Comunitat Valenciana

Puig diu que ha observat a la Xina i el Japó "preocupació" respecte a la situació de Catalunya

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assenyalat aquest dilluns que ha observat una "preocupació" tant en la Xina com al Japó respecte a la situació a Espanya i relacionada amb Catalunya i, sobre aquest tema, ha indicat la Comunitat Valenciana viu un "bon moment" i la mirada d'algunes empreses a la Comunitat és "una realitat".

"Ja va començar amb els dos grans bancs catalans i ha continuat amb centenars d'empreses que han fixat el seu domicili social a la Comunitat Valenciana", ha afegit.

Puig ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans després de mantindre una reunió amb l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

"Vivim aquesta qüestió sense cap tipus de satisfacció d'origen perquè no volem que es produïsca aquesta situació d'inestabilitat a Catalunya perquè al final acaba perjudicant a tot el conjunt", ha assenyalat. No obstant açò, ha apuntat que, davant la falta de condicions per a la continuïtat d'algunes empreses a Catalunya, "farem tot el possible perquè vinguen a la Comunitat Valenciana".

"Si hi ha empreses multinacionals que tenien la seua mirada posada a Catalunya i ara veuen que no és recomanable, anem a fer tot el possible per a atraure-les cap a la Comunitat Valenciana", ha manifestat el cap del Consell, qui ha destacat -en ser preguntat per Mitsubishi- que és una "grandíssima" multinacional que té ja interessos a la Comunitat Valenciana i "prendrà decisions en funció dels seus interessos".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento