Detingut un home de 53 anys per fer una besada en els llavis a un menor sense el seu consentiment
Detingut un home de 53 anys per fer una besada en els llavis a un menor sense el seu consentiment POLICÍA NACIONAL JEFATURA COMUNITAT VALENCIANA

El menor es trobava en companyia de familiars en aquest establiment. Dins de la condícia, el sospitós se li va acostar i ho va agafar pels muscles per a fer-li una besada en els llavis després de fer-li una sèrie de preguntes.

Tot seguit, la víctima li va propinar una espenta i va eixir corrent per a explicar-li a un familiar l'ocorregut. Aquesta va recriminar la seua actitud a l'home quan va eixir de l'establiment, mentre que un altre dels familiars li va fotografiar.

En el transcurs de la investigació, el 091 va rebre una telefonada per part d'un ciutadà comunicant que en un bar proper a l'estació de tren hi havia un home que coincidia amb les característiques físiques del sospitós.

Els policies van localitzar l'home i van comprovar que coincidia amb les característiques físiques del presumpte agressor. Portava una jaqueta i unes sabatilles iguals al dia en el qual van ocórrer els fets.

Una vegada localitzat, l'home, d'origen marroquí i amb nombrosos antecedents, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual. Ja ha passat a disposició judicial.

Consulta aquí más noticias de València.