Comunitat Valenciana

L'Aeroport de València invertirà 23 milions fins a 2022 en infraestructures i es llança a les empreses de mercaderies

  • L'Aeroport de València invertirà 23 milions d'euros fins a 2022 en la millora de les seues infraestructures en pràcticament totes les àrees com són camps de vol, pistes, carrers de rodatge, pavimentació o la modernització de la Terminal 1, el primer edifici que es va crear en l'aeroport.

Amb una tendència a l'alça en els tres primers mesos de l'any en transport de viatgers (1,5 milions de passatgers, +28%) i en mercaderies (3,5 milions, +4,5%), l'aeròdrom s'ha llançat a l'atracció de companyies aèries per a millorar la connectivitat, així com a les empreses de mercaderies que puguen establir-se en la seua terminal de càrrega, un edifici ara ocupat únicament al 30%. Per a açò, ha baixant els preus d'arrendament i fins i tot es planteja la possibilitat de crear un "zona de cárrega multiempresa".

Així ho ha avançat aquest dijous el nou director de l'Aeroport de València, Joaquín Rodríguez, que va assumir el càrrec fa tres mesos, en una trobada informativa en la qual ha assegurat que la terminal de càrrega està preparada per a gestionar fins a 72.000 tones, quan 2017 es va tancar amb 13.125.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento