Comunitat Valenciana

El jutge deixa en llibertat amb mesures cautelars al detingut per abusar d'una jove en les Paelles de Montcada

  • El Jutjat d'Instrucció número 3 de Montcada ha deixat en llibertat amb mesures cautelars al jove detingut per presumptament abusar sexualment d'una xica, coneguda seua, en les Paelles Universitàries de Montcada (València) que van tindre lloc divendres passat, 13 d'abril.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el jutge ha adoptat aquesta mesura de conformitat amb el criteri mantingut per la Fiscalia i per l'advocat de la víctima.

Així, ha acordat la llibertat per al jove però li imposa algunes mesures: prohibició d'acostar-se a la víctima, retirada de passaport i obligació de comparéixer periòdicament en el jutjat. L'acusat queda investigat en una causa oberta per agressió/abús sexual.

El jove va ser detingut per part d'agents de la Guàrdia Civil "hores després" que la xica denunciara els fets, segons ha confirmat aquest dijous el delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues.

Aquest festival podia rebre a 24.000 estudiants. Les Paelles Universitàries de Montcada van oferir música en directe durant huit hores ininterrompudes de diferents estils de música.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento