Bonig (PPCV) sobre actes de campanya en 2007 suposadament pagats per Gürtel: "Després de nou anys ningú ha vist res"
Bonig (PPCV) sobre actes de campanya en 2007 suposadament pagats per Gürtel: "Després de nou anys ningú ha vist res" PPCV

"Açò ja va eixir i durant aquests nou anys ni el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ni l'Audiència Nacional ens ha cridat com a testimonis, com sí han anat altres companys", ha dit.

Ha incidit que "ni el Ministeri Fiscal, ni el jutge, ni les acusacions, inclòs el PSPV" els han requerit ni a ella ni a José Císcar -president del PP de la província d'Alacant- i Elena Bastidas -sotssecretària general del PPCV- per a donar explicacions sobre els actes organitzats en eixa campanya en La Vall, Teulada i Alzira.

"Ja va eixir durant la instrucció -de la peça de Gürtel- tot el llistat d'actes que havia organitzat la regional i si ho organitza la regional, ho paga la regional, per açò s'està jutjant els dirigents de la regional, açò no eren actes de la provincial ni de la local, sinó simplement que es feien en un municipi", ha dit en al·lusió al juí que se celebra en l'Audiència Nacional pel presumpte finançament irregular del PPCV dins del cas Gürtel.

Ha reiterat que aquesta qüestió està sent jutjada i hi ha hagut "companys" que han sigut cridats com a testimonis però ella no: "Per tant, és que després de nou anys ningú ha vist res, l'acusació particular era el PSPV, si haguera vist alguna cosa ens hauria cridat".

Bonig també ha remarcat que ells han donat explicacions i està en el jutjat, per a agregar: "El que volem veure són les factures del PSPV i de Compromís".

Consulta aquí más noticias de València.