Comunitat Valenciana

Ford Almussafes anuncia un nou ERO temporal en la planta de motors

  • L'empresa es reunirà amb els sindicats per a explicar la proposta i començar les negociacions.
  • La companyia al·lega el descens de vendes del motor que fabrica i el "retard" del llançament del model Maverick.
Planta de Ford a Almussafes
Planta de Ford a Almussafes
ARCHIVO
Planta de Ford a Almussafes

La direcció de Ford Almussafes ha anunciat aquest dimecres als sindicats la seua intenció de negociar un nou Expedient de Regulació d'Ocupació Temporal (ERTE) en la planta de motors, davant el descens de vendes del motor que fabrica en l'actualitat i pel "retard" del llançament del model Maverick, han explicat a Europa Press fonts sindicals.

La multinacional ha convocat als representants dels treballadors a una reunió per a aquest dijous a les 9.00 hores, en la qual detallarà la seua proposta i s'iniciaran les negociacions. Una "sorpresa desagradable", ha lamentat el portaveu d'UGT PV en la planta, Carlos Faubel. No obstant açò, confia que siga només un "clot" en el camí.

Es dóna la circumstància que el pròxim 30 d'abril finalitza l'ERTE en vigor que afecta 270 treballadors de la planta de motors, per la qual cosa el representant sindical creu que el plantejament del nou ERTE podria afectar els mateixos empleats i "allargar" la seua situació "un parell de mesos més".

En tot cas, ha apuntat que caldrà esperar a la reunió d'aquest dijous. Per a Faubel, la notícia "no és motiu de satisfacció ni molt menys", però espera que en un futur pròxim es puguen complir les previsions d'augment de la producció en la factoria valenciana i fins i tot realitzar "proves per a incorporar més gent en la planta de motors".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento