Comunitat Valenciana

Bonig: "Tenim una comunitat amb un govern covard que s'amaga i fuig"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat aquest dimarts que el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, "no és capaç de donar explicacions que ha exigit als altres" sobre el finançament del PSPV i entén "que fuja a la Xina" i que la vicepresidenta, Mónica Oltra, "estiga amagada". "Tenim una comunitat amb un govern covard que s'amaga i fuig", ha asseverat.

"Puig, en lloc de reunir alcaldes per a queixar-se, hauria de reunir-los per a formar una gran projecte de Comunitat. Però si no coneix la terra ni la gent que governa, si està més preocupat a fugir a la Xina per a no donar explicacions polítiques de les greus informacions que estan eixint del finançament irregular del PSPV-Compromís, és molt difícil", ha assenyalat.

Segons ha dit, "aquesta terra necessita recuperar un projecte que no siga de divisió, recuperar l'orgull de sentir-se valencians" i "hui l'únic partit que en aquesta Comunitat defèn un projecte de comunitat integrat dins d'una gran nació que és Espanya és el PP".

"L'únic partit que lluita contra l'adoctrinament i el procés separatista del catalanisme que Puig i Oltra estan implantant en aquesta Comunitat és el PP, en els carrers, però sobretot en els tribunals, anem a defendre la llibertat dels valencians", ha remarcat.

"PUIG HA DE DONAR EXPLICACIONS POLÍTIQUES"

Isabel Bonig ha indicat que "el PP, sense criminalitzar a ningú, demana a Puig que done explicacions polítiques perquè de les judicials ja s'encarregaran els tribunals. No n'hi ha prou que diga que va passar fa deu anys perquè ell estava allí. Orengo és hui assessor personal del president Puig".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento