Comunitat Valenciana

Cs creu que PSPV i Compromís s'han convertit en "el recanvi de la corrupció que ja hi havia abans" en el Consell

  • El portaveu autonòmic de Ciutadans (Cs) a la Comunitat Valenciana, Fernando Giner, ha assegurat que els valencians "necessitaven un canvi en les passades eleccions", però que el Consell del PSPV i Compromís "només s'ha convertit en un recanvi de la corrupció que ja hi havia abans", en referència a la investigació oberta pel presumpte finançament irregular dels socialistes i el Bloc (el partit majoritari de Compromís) en 2007.
Fernando Giner en la roda de premsa després del primer Comité Autonòmic
Fernando Giner en la roda de premsa després del primer Comité Autonòmic
CIUDADANOS - Archivo
Fernando Giner en la roda de premsa després del primer Comité Autonòmic

Segons ha afirmat Giner en un comunicat, la imatge de la Comunitat Valenciana es veu, "de nou, greument danyada per partits que, presumptament, han recorregut a trames il·legals en el seu finançament".

Així, el també portaveu de la formació en l'Ajuntament de València ha titlat d'"alarmant el cinisme amb el qual Compromís ha actuat durant tots aquests anys". "Mentre els dirigents del partit criticaven la corrupció del PP, eren conscients de les presumptes il·legalitats que es cometien en la seua pròpia formació?", ha plantejat Giner al mateix temps que ha considerat que "pareix ser que la corrupció ha sigut un poc inherent en els partits de la Comunitat Valenciana fins a l'arribada de Cs".

Per açò, Giner ha recordat que Cs en Les Corts Valencianes ha sol·licitat la creació d'una comissió d'investigació sobre el cas, "que no només ha de ser aprovada sinó engegada amb caràcter urgent". De la mateixa manera, ha afegit que "el president, Ximo Puig, ha de donar la cara i oferir explicacions com més prompte millor".

"LA MILLOR OPCIÓ PER ALS ALACANTINS" ÉS GIRALDO (CS)

Respecte a la situació en la ciutat d'Alacant, el portaveu ha manifestat que "la millor opció per als alacantins és l'estabilitat que ofereix l'equip de Cs, amb Yaneth Giraldo com a candidata a l'alcaldia". "Després d'anys de corrupció, els que se suposa que venien a canviar les coses no han fet res excepte més del mateix, generant encara més caos en el govern local", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento