Comunitat Valenciana

El Tenedor Restaurant Week oferirà alta cuina amb fins solidaris

  • Més de 60 restaurants de València brindaran propostes que oscilaran entre els 25 i els 75 euros.
  • Per cada menú es donarà 1 euro a l'ONG Ayuda en Acción per a lluitar contra la pobresa infantil a Espanya.
Nómada by Begoña Rodrigo (plat)
Nómada by Begoña Rodrigo (plat)
REMITIDA ELTENEDOR
Nómada by Begoña Rodrigo (plat)

Més de 60 restaurants de València s'uneixen a l'edició de 2018 d'El Tenedor Restaurant Week, mitjançant la qual oferiran menús d'alta cuina "per a totes les butxaques". La iniciativa, impulsada per l'app líder de reserves online, té una finalitat solidària, ja que per cada menú es donarà 1 euro a l'ONG Ayuda en Acción per a lluitar contra la pobresa infantil a Espanya, destaquen els impulsors de la iniciativa.

Del 12 d'abril al 6 de maig, es podrà gaudir d'aquesta oferta gastronòmica de Madrid, Barcelona, València i Màlaga. En el cas de la ciutat del Túria, participaran més de 60 establiments, com Nómada by Begoña Rodrigo, Ameyal, Doña Petrona o Sucar by Vicente Patiño, que brindaran propostes especialment creades per a l'ocasió a 25 euros, mentre que altres com La Salita de Begoña Rodrigo, Q Tomas? o Vertical ho faran a 45 euros.

A més, i com a novetat enguany, hi haurà menús de 75 euros per a gaudir de restaurants de xefs estreles Michelin com Sucede o El Poblet by Quique Dacosta.

En total, enguany participaran més de 300 restaurants de Madrid, Barcelona, València o Màlaga i prop de 20 xefs estrela Michelin, "tots units per una bona causa", subratlla El Tenedor a través d'un comunicat.

"En l'edició de 2017 aconseguirem recaptar més de 40.000€ per a Ayuda en Acción. Enguany esperem superar aquesta xifra i que eixe euro solidari seguisca ajudant a pal·liar la pobresa infantil en el nostre país", comenta Marcos Alves, CEO i fundador de l'aplicació.

Per la seua banda, la directora de Relacions Institucionals de Ayuda en Acción, Marta Marañón, assenyala que "gràcies als tres anys de col·laboració amb ElTenedor i la Restaurant Week s'han cobert 28.800 ajudes diàries de menjador repartides entre els diferents centres educatius del nostre programa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento